Logo
Menu
lift
Download

HENT PRODUKTPRÆSENTATION

Eltraktor

Hos TRANS-LIFT er vi specialiseret i fremstilling af eltraktorer. Vi har over 40 års erfaring med fremstilling og udvikling af vogne til intern transport. Det er din garanti for at du hos os finder en eltraktor, der lever op til dine krav. Vi udvikler løbende nye løsninger, der er både ergonomiske og miljøvenlige.

Vi sidder klar ved telefonen, hvis du har spørgsmål vedrørende valg af traktor eller ønsker et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 43 52 37 40.

Levering, service og reparation

Vi kan ikke blot levere din nye eltraktor, men også efterfølgende stå for både service og reparation. Fra vores eget værksted udfører vi serviceeftersyn, reparationer og montering af computerudstyr på vognen.

Bestil en eltraktor i topkvalitet

Vores mission er at levere den bedst mulige kvalitet inden for vogne til intern transport. Vi leverer enkle og skræddersyede produkter, der kan tilpasses netop dine opgaver. Det betyder, at du kan få en elektrisk traktor, der opfylder alle dine behov.

Vores medarbejdere er alle topkvalificerede og erfarne og sætter en ære i at give dig det bedste produkt og den bedste service. Kontakt os på telefon 43 52 37 40 for en uforpligtende snak om hvilken eltraktor, der passer til dine behov.

Også andre typer maskiner

Vi udvikler i tæt samarbejde med vores kunder løbende nye produkter til logistiksektoren. Vi er meget opmærksomme på at lave ergonomiske løsninger, så brugeren af udstyret får de bedst mulige arbejdsbetingelser og undgår skader.

Har du brug for en plukkevogn eller lagervogn for at have den optimale vognpark til de behov, dine varer og ydelser stiller, så kan vi også klare det. Vi har vogne, der kan klare alt fra lange afstande, tunge løft til smalle lagergange. Du kan læse mere om mulighederne og vores service vedrørende plukke- og lagervogne her.