Logo
Menu
lift
Download

HENT PRODUKTPRÆSENTATION

El ladvogn eller elvogn?

Er du på udkig efter en el ladvogn eller en elvogn? Vi er specialister i fremstilling af vogne til intern transport og har mere end 40 års erfaring. Vi sørger for løbende at udvikle nye løsninger, der er både miljøvenlige og ergonomiske.

Vi har den rette vogn, hvis du har udfordringer med eksempelvis lange afstande, tunge løft, eller smalle lagergange. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 43 52 37 40, hvis du er i tvivl om hvilken el ladvogne eller elvogn, der opfylder dine behov.

Service og reparation af elvogn og el ladvogn

Udover at være leverandør af elvogne og el ladvogne, tilbyder vi også både service og reparation. Vi har vores eget værksted og kan også tilbyde montering af computerudstyr på din elvogn eller el ladvogn, såfremt der er behov for det.

Derudover tilbyder vi også mulighed for en fast årlig aftale, så du ikke behøver at spekulere på, hvornår det er tid til eftersyn. Det giver dig en bekymring mindre, og du slipper samtidig for risikoen for bøder fra Arbejdstilsynet.

Kvalificerede medarbejdere og produkter i topkvalitet

Vi sætter en ære i at levere enkle, skræddersyede produkter i den bedste kvalitet. Dermed kan du få en el ladvogn, en elvogn eller en eltraktor, der er 100 % tilpasset de opgaver, du skal bruge den til. Vi beskæftiger udelukkende topkvalificerede og erfarne medarbejdere, der alle sætter en ære i at sørge for, at du får den bedste service og det bedste produkt.

Har du spørgsmål vedrørende hvilken el ladvogn eller elvogn, der passer til dine behov, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 43 52 37 40.
Vi er altid klar med kompetente råd og et godt tilbud, så du kan få præcis det udstyr, du har behov for.